1 - 5 dagars leverans | Betala med smidigt med Klarna, Apple pay eller Google Pay

Om oss

Om du är nyfiken på att veta mer om kristallerna.se så är denna sida perfekt för dig!

Hög precision

Vi är väldigt noga med att endast välja ut de absolut bästa kristallerna till våra kunder.

Återkommande kunder

Vi tar stolthet i att ha hög andel av återkommande kunder. Ett bevis på att vi håller kvalité.

Miljömedvetenhet

Vi värnar om moderjord och ser alltid till att göra allt vi kan för att minska vår påverkan.

Pålitliga frakter

Som kund ska du inte behöva oroa dig för trasiga kristaller då vi packar med extra tjockt material.

Kristallerna.se

Kristallerna.se är en professionell och trovärdig hemsida som startades 2022 av Alexandra och Simon. Vårt mål är att erbjuda en lättnavigerad och omfattande portal för kristall- och sten älskare.

Vi strävar efter att alltid leverera högkvalitativa kristaller och stenar och har noggrant utvalt vårt sortiment för att erbjuda ett brett urval av olika stenar. Vi hoppas att du som besökare hittar precis de stenar du letar efter hos oss.

Om oss

Vi som står bakom Kristallerna.se

Om oss

Alexandra Geschwind

Grundare

Besök Alexandras sociala medier här!

Kontakta Alexandra

E-post:Alexandra@kristallerna.se
Chatt:24/7 via Facebook eller Instagram
Telefon:076 -170 22 95

Bakgrund

Alexandra Geschwind är en passionerad författare med en stor erfarenhet och kunskap om kristaller, stenar och magiska föremål.

Specialisering

Alexandra Geschwind har specialiserat sig på området kristaller, stenar och magiska föremål och har skaffat sig djupgående kunskap inom detta område genom att studera och undersöka olika typer av kristaller, deras ursprung, historia, användningar och healingegenskaper.

Hon har även lärt sig om hur man skapar och använder olika kristallformerade verktyg för meditation och andra spirituella praktiker. Hon delar sin kunskap och erfarenhet genom att skriva artiklar om dessa ämnen och publicera dem på olika webbplatser och tidningar.

Hon hoppas att hennes skrivande ska hjälpa andra att få en bättre förståelse och uppskattning för kristallerna och deras många användningsområden. Hon är också öppen för att svara på frågor och hjälpa till med rådgivning inom detta område.

Intressen

Alexandra är också en aktiv medlem i gemmologiska och mystiska samfund och fortsätter att förkovra sig i dessa områden genom att delta i konferenser, workshops och andra evenemang.

Kompetenser

Alexandra har bred kunskap om kristaller, stenar och magiska föremål och har även kompetenser inom healing, meditation och andra spirituella praktiker.

Framtidsmål

Alexandra hoppas att hennes skrivande kan inspirera andra att upptäcka den fascinerande världen av kristaller och stenar och deras möjliga användningar inom healing, meditation och andra spirituella praktiker. Hon planerar att fortsätta dela sin kunskap och erfarenhet med andra genom att skriva fler artiklar och delta i fler gemmologiska och mystiska samfunds evenemang.

Se Alexandras senaste inlägg

Besök vår butik!

Tryck på knappen till höger för att scrolla igenom vår butik som är fylld med fantastiska kristaller och stenar!

Var detta ett bra inlägg?
JaNej
Dela gärna inlägget

Se och läs om alla kristaller nedan

0
Din varukorg
  • Inga produkter i vagnen.