Fri frakt | 18 - 30 dagars leverans

Butik Kontakt E-post Önskelista0 Kassan0

Super Seven och dess helande krafter

Dela gärna inlägget här!

Kristaller av Super Seven, ibland kallad Melody Stone, Sacred Stone eller Super 7 är fantastiska pärlor. De har trumlats så att alla vassa kanter är sammetslena och sköna under hudens beröring. Det är en blandning av sju olika slagkvarts, inklusive bergkristall (klart kvarts), ametist, rutilkvarts, rökkvarts, cacoxenit, goethit och lepidokrokit som gav dens namn “Super Seven”.

Super seven – andlighet och personlig tillväxt

Super Seven är känd för sin stora energi som kan förbättra andlig utveckling, samtidigt som den även stärker det undermedvetna. Denna unika kombination av mineraler sägs öppna korridorer för personlig tillväxt och förbättrad medvetenhet, stimulera alla våra chakran, samt ge ett mer harmoniskt liv.

Egenskaper

Egenskaper
Super Seven och dess helande krafter

När man använder Super Seven får man också ta del av egenskaperna från varje enskild mineral som ingår. Den hjälper att öka det personliga växande och spiritualiteten, har en förenande kraft mellan olika energier och kan ge andlig medvetenhet.

Särskilt cacoxenit som är en inneslutning i kvarts, ger balans mellan psykiska och andliga energinivåer, förbereder oss för helhet och hjälper oss att fatta riktiga beslut.

För att få maximal nytta av kristallen är det bäst att ha den nära sig, bära på den eller lägg den bredvid, då de sägs stärka din dagliga kontakt med det undermedvetna. Att meditera med Super Seven kan också underlätta sökandet efter meningen med livet och föra oss närmare vårt syfte.

Personlig tillväxt och andliga resor

Personlig tillväxt och andliga resor
Super Seven och dess helande krafter

Som ett resultat av den höga vibrationen kan Super Seven hjälpa till med personlig tillväxt, förbättra vår inspiration och väcka inre energier, så att vi kan följa vår andliga resa. Med andra ord, den förenar oss med den väg som krävs för att nå vår fulla potential.

Inte heller behöver kristaller av Super Seven rensas och laddas, eftersom detta redan har blivit gjort under stenens utvinning och bearbetning.

Super Seven är en av våra mest använda ädelstenar i dagens samhälle, och har använts för att förbättra det personliga växande och spiritualiteten. Att ha en Super Seven-sten runt halsen eller runt handleden kan öppna sinnena för personlig utveckling, transformation, kreativitet och andlighet.

Super Seven kan absorbera energier som rör sig runt oss, med en speciell förmåga att läka och återställa balansen på alla plan. Det är en universell sten, vilket innebär att den kan kopplas till alla chakran och användas som en läkande och balanserande kraft för att förbättra fysiska, emotionella och andliga tillstånd.

Super Seven hjälper oss att komma ihåg vem vi egentligen är

Den strålar mycket ljus och harmonisk energi och ger oss ett upplyftande skimmer som kan inspirera oss att gå in i vårt innersta hjärta. Vi blir uppmuntrade att sträva efter våra drömmars mål, kontemplera djupare inåt och följa våra inre impulsiviteter.

Genom att bära den kan du få en högre medvetenhet om sinnet, kroppen och själen, vilket leder till mer positiv energi, välbefinnande och ökad livskvalitet. Det kan hjälpa dig att ta betydelsefulla beslut och hjälpa dig att se din potential och styrka.

Att arbeta med Super Seven kan också stimulera vår intuition och naturligt förbättra vår kreativitet och intuitiva förmåga. Det är som den ökar vår medvetenhet om det okändas mysterium och förenar oss med det oöverskådliga universums energier. Den hjälper oss att förstå hur vi är förbundna med alla former av existens och andra plan.

Super Seven är också känd för att stödja helande energier

Super Seven och dess helande krafter
Super Seven och dess helande krafter

Den hjälper till att släppa bort negativa energier, renar kroppen, styrker immunförsvaret och balanserar energiflödet. Det finns faktiskt inga begränsningar för hur du kan dra nytta av denna magiska sten.

För att få maximal nytta av Super Seven rekommenderas regelbunden användning. Låt den bäras, sitta bredvid dig eller använd den under meditation, intentionsställning eller fokuserat arbete. Beroende på vad du söker efter kan du också programmera kristallen för att attrahera vad som är nödvändigt för att uppnå din intention.

Inom Feng Shui är Super Seven ofta utnyttjad för att ge ett kraftfullt skydd samtidigt som den skapar en känsla av harmoni och lugn. Det är en bra kristall att placera i kontorsrum eller hemmets kärna för att öka förmågan att fokusera, lösa problem, skapa balans och behålla mental klarhet.

Super seven och övernaturliga väsen

Vissa människor tror att Super Seven kan föra oss närmare övernaturliga varelser, så som englar och vägledare. Det är också känt att den ökar andlig kommunikation och ökar beteendemässig förståelse. Dess stora energi kan ge oss känslan av att vi är skyddade, bistå våra personliga ambitioner och underlätta våra spirituella processer.

Genom att arbeta med kristaller av Super Seven kan vi välkomna ett ökat medvetande och en större andlig acceptance. Det är den perfekta stenen för dig som vill nå nya nivåer av medvetenhet och samtidigt lyfta och värma upp din själ. Utan tvekan en kraftfull kristall att bära med sig!

Var detta ett bra inlägg?
JaNej
Dela gärna inlägget här!
Alexandra Geschwind
Alexandra Geschwind

Alexandra Geschwind är en passionerad författare med en stor erfarenhet och kunskap om kristaller, stenar och magiska föremål. Hon har specialiserat sig på detta område och skriver ofta artiklar om det för att dela sin kunskap med andra. Hon hoppas att hennes skrivande kan inspirera andra att upptäcka den fascinerande världen av kristaller och stenar och deras möjliga användningar inom healing, meditation och andra spirituella praktiker. Alexandra är också en aktiv medlem i gemmologiska och mystiska samfund och fortsätter att förkovra sig i dessa områden genom att delta i konferenser, workshops och andra evenemang.

Articles: 56

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI Chatbot Avatar
⚠️ Detta är en virtuell version av innehållsförfattaren Alexandra Geschwind
0
Din varukorg
  • Inga produkter i vagnen.