Fri frakt | 18 - 30 dagars leverans

Butik Kontakt E-post Önskelista0 Kassan0

Upptäck Lavastenens egenskaper att förändra och förena

Dela gärna inlägget här!

Lavasten är svart och porössten som kommer från olika vulkaner runt om i världen, den kan beroende på sin geografiska ursprung ha många olika egenskaper. Det kan vara kompakt grått eller något mellanting som går från ljusgrå till mörk skiffrighet.

Lavasten betraktas som en symbol för liv och fruktbarhet, samt styrka och kraft och har använts för att överföra positiv energi till medvetandet som ger oss ökade möjligheter att förändras och släppa taget om det gamla.

Lavasten har många egenskaper

Denna sten betraktas som ett chakra av indianer och brukades som ett skyddande element och karleksfylld rening. På det sättet kan man återvinna sin aura och bli av med den negativitet som grundas i tankar och beteenden.

Lavasten säger därför till dig att inte vara rädd för förändring. Den kan hjälpa dig att stå emot mörka moln, ta itu depressiva besettningar och andra destruktiva beteenden. Det grundar energifältet (auran) och har skyddande egenskaper.

Ger positiv energi

Positiv energi
Upptäck Lavastenens egenskaper att förändra och förena

Basalt/Lavastens egenskaper är att ge positiv energi och rena från negativitet, att den styrka och mod som de ger oss hjälper oss att navigera genom förändringar och att den kan stötta upp ångest och depression.

Den kan också hjälpa oss att finna vår sanna livsväg. Användningsområdet för Lavasten är i perioder där mörka moln håller över ditt sinne, detta för att den hjälper dig att se ljuset i tunneln.

Förstärker och överför energi

Lavasten är effektiv som stämningsstabiliserare och har samma förmåga som kvarts att förstärka och överföra energi. Dessutom sägs den ha haft en stor roll för indianer som före krig skulle ta på sig lava stenar innan de gick ut för att de visste att de fått energin och kraften att klara av det som måste göras.

Lavasten och medidation

För att få största möjliga effekt från denna sten rekommenderas andningsteknik, meditation och försjunkning under iscensättning av dina intentioner, ett fullmånebad och en selenitplatta. Ett sätt att komma ihåg de skyddande egenskaper lavasten har är lyd mantraet ”Positiva möjligheter öppnar sig framför mig”.

Lavasten och kristallnät

Lavasten odlades också som ett skyddsnät och blev aktivt använd av vissa stammar för att blockera illvilliga åtgärder från nyfikna blickar. Förr i tiden representerade detta skyddsnät fred mellan stammarna. Även idag föredrar många lavasten som ett skyddsnät för att skydda hemmet, byggnaderna och föremålen inuti dem.

Kan man använda lavasten terapeutiskt?

Lavasten har också använts som en form av medicin för att behandla olika typer av sjukdomar. Det kan ha terapeutiska egenskaper när det appliceras manuellt på specifika kroppsdelar. Det sägs att det bidrar till god cirkulation och förbättrar lymfsystemet. Dessutom kan det hjälpa till att ta bort negativa energier, minska stress och ge olika andra fördelar.

Lavasten är också ett stort element inom konst. Länge har konstnärer använt denna sten för att skapa unika kreationer som speglar unika uttryck. Lavasten har ofta använts för att skapa små skulpturer och konstverk.

Lavasten massage
Upptäck Lavastenens egenskaper att förändra och förena

Lavasten terapi
Upptäck Lavastenens egenskaper att förändra och förena

Lavasten och smycken

Lavasten har också använts för att skapa smycken som symboliserar de kraftfulla egenskaperna hos denna sten. Idag finns det ett brett utbud av smycken som använder lavasten för att symbolisera kraft, energi och mod.

Lavasten används också för att skapa olika liturgiska föremål som Bönekulor, buddhistisk tomter, rökelsekar, föremål för ceremonier och mycket mer. Dessa föremål visar symboliken av kraften som lavasten har.

Använd lavasten som skydd

lavasten som skydd
Upptäck Lavastenens egenskaper att förändra och förena

Lavasten har också använts för att skydda föremål från missbruk eller stölder. Enligt gamla samfälligheter och myter skulle lavasten ha magiska egenskaper som skyddar objekt från de onda krafterna.

Lavasten har också en riktig motvillig historia. Folk har också använt lavasten för att göra olika försämringar, inklusive inkörsportar eller små steg som tjänar som stöd när de höjer sig.

Sammanfattning

Lavasten är ett intressant ämne som ingen verkligen har en bra förståelse för. Mycket vetenskaplig forskning krävs för att förstå alla aspekter av denna märkliga sten.

Det finns också många som tror att lavasten har kraftfulla magiska egenskaper. Många anser att lavasten innehåller något slags energifält som kan användas för att ta emot eller leverera positiva energier i syfte att förbättra livet och få oss att känna oss bättre.

Dessutom kan lavasten användas som ett allmänt hjälpmedel för att förbättra sinnet och nuvarande situation. Det kan också användas som ett sätt att få omedelbar stabilitet och lugn inom det personliga området.

Var detta ett bra inlägg?
JaNej
Dela gärna inlägget här!
Alexandra Geschwind
Alexandra Geschwind

Alexandra Geschwind är en passionerad författare med en stor erfarenhet och kunskap om kristaller, stenar och magiska föremål. Hon har specialiserat sig på detta område och skriver ofta artiklar om det för att dela sin kunskap med andra. Hon hoppas att hennes skrivande kan inspirera andra att upptäcka den fascinerande världen av kristaller och stenar och deras möjliga användningar inom healing, meditation och andra spirituella praktiker. Alexandra är också en aktiv medlem i gemmologiska och mystiska samfund och fortsätter att förkovra sig i dessa områden genom att delta i konferenser, workshops och andra evenemang.

Articles: 56

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI Chatbot Avatar
⚠️ Detta är en virtuell version av innehållsförfattaren Alexandra Geschwind
0
Din varukorg
  • Inga produkter i vagnen.