Fri frakt | 18 - 30 dagars leverans

Butik Kontakt E-post Önskelista0 Kassan0

Svart månsten betydelse och egenskaper

Dela gärna inlägget här!

Svart månsten har länge använts för att föra in nyskapande och förnyade energier in i våra liv. Genom att bära stenen med dig, uppmanar den dig att släppa taget om det som inte längre tjänar dig ett syfte och att manifestera in en ny verklighet. Svart månsten är speciellt helt magisk för nymåne ceremonier, då den kan stötta dig på din livsresa.

Svart Månsten: Associations & Egenskaper

Svart månsten betydelse och egenskaper
Svart månsten betydelse och egenskaper

När du använder Månsten som talisman, strävar den efter att öka kontakten till det Gudomliga och underlätta vägledning från högre energier och civilisationer.

Stenen lär stärka din energi för nyskapande och skyddar dig från negativ energi, samtidigt som den hjälper dig att acceptera nuet som det är och förbereda dig inför nya projekt. Dessutom, avser den att förstärka din inre kraft, släppa taget om det förflutna och ge dig kraft att gå vidare med självförtroende och självtillit.

Svart Månsten associeras med en feminin energi och med kroppens yin-energi. Den har använts sedan urminnes tider för att balansera de kvinnliga hormonerna och lindra problem som kan uppstå under menstruation. Den sägs också vara en av de starkaste kristallerna för fertilitet och kan underlätta naturlig befruktning för kvinnor som försöker bli gravida.

Ladda & rena:

Det finns flera olika sätt för att ladda och rena din svart Månsten. Ladda gärna din sten i månens ljus ( speciellt stark vid fullmåne), på ett ametistkluster och/eller en selenitplatta. Rengöring kan göras genom att man använder sig av ljud, rökelse eller rinnande vatten.

Affirmation:

Du kan med fördel använda dig av en affirmation när du ska ta i din Månsten. ”Jag styr mot nya livsmål med förnyad självtillit i Gudomlig vägledning.”

Svarta Månsten – Fördelar:

Svarta Månsten anses ha många fördelar. Den öppnar upp för nya möjligheter, förbättrar klarsynthet, förbättrar mediala förmågor, verkar för att balansera hormoner, repeterar negativa energier, öppnar chakran och höjer energin. Den ger dig även mod, acceptans och beskydd. För att inte tala om en stor dos självförtroende och självtillit.

Svart månsten kan hjälpa dig få en nystart

Svart månsten kan hjälpa dig få en nystart
Svart månsten betydelse och egenskaper

Om du letar efter en sten för nystart som kan hjälpa dig att följa flödet och boosta dig energiemässigt, då är Svart månsten något för dig! den lär hjälpa dig att se det ljusa i alla situationer, rikta in dig mot dina drömmar och hjälpa dig att manifestera in saker i ditt liv.

Med hjälp av affirmations och Nymåneritualer kan du börja arbeta med Månsten för att få det liv du önskar dig.

Svart Månsten är en av de kraftigaste stenarna när det gäller manifestation. Genom att hjälpa dig att ta itu med dina negativa tankar, stödja balansen mellan det yang och yin-energier, samt förbättra din kontakt till det Gudomliga, hjälper den dig att förverkliga dina mål och drömmar.

En annan fördel med att bära på denna magiska sten är dess förmåga att stödja energibalans och koncentration. Det är svårt att leva ett lyckligt liv utan en frisk energi och med hjälp av Svart månsten, kan man ladda upp sin energi med en våg av positiv förnyelse.

Chakran och svart måsten

Chakran och svart måsten
Svart månsten betydelse och egenskaper

Det sägs att Månsten har krafter att öppna upp för nya chakran och att dom förbättrar vår mediala förmåga. Denna gravitation mot andliga erfarenheter ger ofta en ny insikt om våra liv. Genom att investera tid för att förbättra relationen till din sten, kan du få tillgång till de djupare nivåer av självinsiktskunskap.

Till skillnad från andra stenar som ofta associeras med styrka och stabilitet, är Svarta Månsten mindre aggressive och fokuserar mer på balans och fred. Genom att omfamna en mer andlig synvinkel, kan vi lära oss att acceptera både det goda och det dåliga med en mer positiv inställning.

Månsten har också forskats för att balansera hormoner och öka fertiliteten. För kvinnor som vill bli gravida, verkar denna magiska sten kunna fungera som en naturlig befruktningsassistent. För att öka effekten, bör du bära på steinen när du praktiserar nymåne-ceremonier.

När du arbetar med Svart månsten, är det viktigt att stanna öppen för alla möjliga energier och att inte hindras av det som har hänt i ditt förflutna. Genom att släppa taget om gamla begränsningar, öppnar vi upp för nya chanser för att utvecklas och evolvera.

Sammanfattning

Genom Månsten kan vi också få en inblick i olika kosmiska energier och dimensioner. Olika civilisationer och kulturer har använt sig av Månsten under århundraden för att hitta svar och få perspektiv från andra planeter. På grund av dess orubbliga förmåga att nå nya målnivåer, kan Svart Månsten hjälpa ens spirituella utveckling.

Att använda Svart Månsten behöver inte vara svårt. Allt du behöver göra är att bära på den fysiskt eller mentalt och låta dess magiske egenskaper fylla dig med ett skyddande fält av kraft och glädje. Om du är villig att öppna upp för en ny värld, kan denna börda med magi föra dig in i en ny och föränderlig framtid.

Var detta ett bra inlägg?
JaNej
Dela gärna inlägget här!
Alexandra Geschwind
Alexandra Geschwind

Alexandra Geschwind är en passionerad författare med en stor erfarenhet och kunskap om kristaller, stenar och magiska föremål. Hon har specialiserat sig på detta område och skriver ofta artiklar om det för att dela sin kunskap med andra. Hon hoppas att hennes skrivande kan inspirera andra att upptäcka den fascinerande världen av kristaller och stenar och deras möjliga användningar inom healing, meditation och andra spirituella praktiker. Alexandra är också en aktiv medlem i gemmologiska och mystiska samfund och fortsätter att förkovra sig i dessa områden genom att delta i konferenser, workshops och andra evenemang.

Articles: 56

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI Chatbot Avatar
⚠️ Detta är en virtuell version av innehållsförfattaren Alexandra Geschwind
0
Din varukorg
  • Inga produkter i vagnen.