Fri frakt | 18 - 30 dagars leverans

Butik Kontakt E-post Önskelista0 Kassan0

Jordgubbskvarts – kärleksenergi

Dela gärna inlägget här!

Jordgubbskvarts är en magisk rosa typ av kvarts som sänder ut sin egen vibration av lugn och frimodighet. För dig som letar efter fördjupad och tillförsiktig kärlek, är jordgubbskvarts ett perfekt val – med ett budskap om att man bör ta vara på dagen. Det sägs att jordgubbskvarts kan hjälpa till att locka fram ens ”soulmate” samt attrahera kärleken till ens liv.

[ai_engine id=”123″ content_aware=”true”]

Attrahera Twin-Flame

Attrahera Twin-Flame
Jordgubbskvarts - kärleksenergi

Låt Jordgubbskvartsens energi hjälpa dig att bryta igenom dina skyddsskal som vaktar ett sårat hjärta. Medan detta sker, så lär jordgubbskvartsen med sin specifika typ av attityd, att tyda drömmar och öppna upp för empati.

När du följer carpe diem och tar hand om jordgubbskvartsens hjälp till att attrahera din ”twin flame”, så är då det dags att vara sårbar och visa att du är redo för en nära relation.

Användningsområde för Jordgubbskvarts

Du kan använda jordgubbskvarts för att rengöra de subtila energikropparna, hjälpa till med att komma på nya initiativ och få insikter i hur du kan förbättra ditt liv. Denna speciella kristall sägs kunna ge vägledning, handlingskraft och produktivitet. Ladda den gärna i fullmånens ljus, tillsammans med ett ametistkluster eller en selenitplatta för att få full effekt.

Programmera och Låt Magin Börja

Programmera och Låt Magin Börja
Jordgubbskvarts - kärleksenergi

Användningen av jordgubbskvarts innebär att att ladda upp en specifik typ av önskan till universe. Du kan ta fram papper och penna och skriva ner hur du vill att din soulmate ska få dig att känna, innan du programmerar kristallen.

Ta sedan din jordgubbskvarts med dig överallt så att du kan hålla ögonen öppna för att du aldrig vet när det kan ske. Din kärlekssten kommer ha magiska egenskaper som kommer attrahera kärlek till din värld!

Förberedelsen inför att programera din kristall

Innan du programerar din jordgubbskvarts, så är det bra att ta några djupa andetag för att fokusera sin energi. Tänk att du stänger ute alla tankespolor och bara koncentrerar dig på hur du ska programera din kristall. Du kan också be en bön om vägledning medan du förberett din programmering. När du känner att du är mottaglig för energin, kan du äntligen börja.

Vad händer under programmeringen?

För att programmera din jordgubbskvarts, måste man först hålla den mellan händerna. Stanna stilla och uttryck intensivt de önskningar du har till din älsklingspartner. Akta dock för att inte ha för höga förväntningar eller tryck för stort ansvar på din kristall. Om du håller kärleksstenen i dina händer, kommer du känna en lätt och uppfriskande energi löpa genom din kropp.

Efter programmeringen

När du är färdig med att programmera din kristall, så ska du ställa den som en centerpuck innanför ett visst område för att denna energi ska sprida sig. Kanske kan detta område vara ett specifikt rum i ditt hem.

Med sin specialitet av attraheringenergi, kommer detta rum påskynda åtkomsten av nära relationer till dig. För att göra processen ännu mer effektiv, kan du lägga till andra stenar från samma familj för att få en kraftfullare effekt.

Laddning av din jordgubbskvarts

Laddning av din jordgubbskvarts
Jordgubbskvarts - kärleksenergi

Under fyllmånen så kan du ladda upp din jordgubbskvarts och maximera dess energipotential. Lägg den på en platssom är helt ren från annan energi och ställ den direkt mot skyn.

Låt den stå solen hela tiden och se till att det finns flera andra stenar för att fylla området med kärleksenergi. Akta dock för att inte låta den ligga för länge, för alltför stark energi kan orsaka skador på stenen.

Känslor av lugn

Att bära en jordgubbskvarts i form av smycke eller halsduk, som är en populär metod just nu, är ett utmärkt sätt att transportera kraften från denna magiska kristall. Genom att ha den nära tillhands så kommer du känna dig lugn och omedelbart få en balans mellan dina känslor och din tankes energi. Du kommer också att märka en förbättring av ditt mentala välmående.

Kopplingen till andar

Enligt vissa av de gamla kan en jordgubbskvarts ha en mycket plus-minus energibilans. Det här betyder att den sänder ut lite ”andliga” signaler som kan locka fram andar till dig. För att öka du kan ställa ut den på ett usbord eller i närheten av en annan stein för att öka kraften på din energi. Även att har en jordgubbskvarts nära en ljuskälla kan hjälpa dig att sända ut de andliga signalerna till andevärlden.

Andlig transformation

Jordgubbskvarts - kärleksenergi
Jordgubbskvarts - kärleksenergi

Jordgubbskvarts gör det också möjligt för dig att förändra dig själv. Med dess positiva energi kan det hjälpa dig med att göra de förändringar som behövs för att nå inre välbefinnande och omtanke. Att bära en jordgubbskvarts som ett smycke eller på annat sätt är det perfekta sättet att få den positiva energin att cirkulera runt i ditt inre.

Beskyddande egenskaper

Jordgubbskvarts är inte bara användbara för att öka din kärlek utan den har också beskyddande egenskaper. Som en amulet kommer de att skapa en skyddande barriär runt dig. Att behålla Jordgubbskvartsen med dig på platser som är fulla av rörelse och människor kommer att ge dig en känsla av kontroll och komfort. Den hjälper dig också att fokusera på vad som är viktigt för dig.

Hälsosam relation

Jordgubbskvarts - kärleksenergi
Jordgubbskvarts - kärleksenergi

Om du någon gång upplevt en hälsosam relation med någon, så vet du att kärlek inte behöver vara så komplicerad. Genom att programmera din jordgubbskvarts med intention att få en hälsosam relation med en älsklingspartner, kommer den hjälpa dig att öppna upp och bryta igenom dina skyddskal. Den kommer också att hjälpa dig att identifiera alla dina behov och känslor, så att du kan hitta den bästa relationen för dig.

Sammanfattning

Alla de magiska egenskaperna som kommer med att bära eller programmera en jordgubbskvarts är obegränsade. Så, om du letar efter kärleken, är det viktigt att släppa kontrollen och öppna ditt hjärta för det som är ”meant to be”. Lita på din kärlekssten att leda dig på rätt väg – lyssna på ditt hjärta och du kommer att finna den kärlek du längtar efter.

Var detta ett bra inlägg?
JaNej
Dela gärna inlägget här!
Alexandra Geschwind
Alexandra Geschwind

Alexandra Geschwind är en passionerad författare med en stor erfarenhet och kunskap om kristaller, stenar och magiska föremål. Hon har specialiserat sig på detta område och skriver ofta artiklar om det för att dela sin kunskap med andra. Hon hoppas att hennes skrivande kan inspirera andra att upptäcka den fascinerande världen av kristaller och stenar och deras möjliga användningar inom healing, meditation och andra spirituella praktiker. Alexandra är också en aktiv medlem i gemmologiska och mystiska samfund och fortsätter att förkovra sig i dessa områden genom att delta i konferenser, workshops och andra evenemang.

Articles: 56

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI Chatbot Avatar
⚠️ Detta är en virtuell version av innehållsförfattaren Alexandra Geschwind
0
Din varukorg
  • Inga produkter i vagnen.