Fri frakt | 18 - 30 dagars leverans

Butik Kontakt E-post Önskelista0 Kassan0

Blå Aventurin

Dela gärna inlägget här!

Den lugna, förnuftiga och stabila energin i blå aventurin vibrerar från sinnet till hjärtat. Den är en sten för självdisciplin och inre styrka och förstärker kraften hos den manliga principen.

Den hjälper oss att vara beslutsamma och ståndaktiga i våra val.

Som ett resultat av detta kan vi bättre hantera våra känslor, finna inre frid och vara mindre reaktiva på yttre stimuli.

Den uppmuntrar oss att vara proaktiva när det gäller kvaliteten på våra liv, relationer och upplevelser och att göra justeringar vid behov.

Blå aventurin är en ledarskapssten som ökar vår trovärdighet på jobbet.

Att lugnt och självsäkert ta sig an nya uppgifter underlättas, liksom förmågan att behålla koncentrationen under idrotts- eller konsttävlingar eller när man håller tal eller uppträder inför en stor publik.

Lärare och ledare kommer att finna den ett användbart verktyg eftersom den främjar kreativitet, innovation och öppen dialog.

Övervinn dina dåliga egenskaper

Användningen av blå aventurin har visat sig vara effektiv för att övervinna egocentrism, omognad och passiv-aggression.

Att rensa ut gamla energier och göra plats för nya gör oss mer mottagliga för personlig utveckling och andlig praktik, vilket är särskilt användbart för människor som har hamnat på en utvecklingsplatå.

Att framgångsrikt sluta med skadliga beteenden som rökning, överätning eller missbruk av substanser underlättas i hög grad av den här metoden. Det finns också en äventyrskänsla som löper genom allting.

Rena hals & tredjeögat chakrat

Blå aventurin öppnar vår uppfattning om våra andliga förmågor och hjälper oss att stämma in på råd från de högre världarna genom att rena hals- och tredje ögat-chakranen. Den förstärker vår ESP och intuition, gör det möjligt för oss att läsa människors känslor och motiv med medkänsla och ger oss en kanal för att få tillgång till Akasha-uppteckningen.

Blå aventurin ger den inre kraften att undersöka dessa möjligheter och tålamodet att genomföra dem, oavsett om den används i meditation, drömarbete eller helt enkelt hålls nära till hands.

Alexandra Geschwind

Aventurinblås fysiska fördelar inkluderar en minskning av värk och stelhet. Den hjälper vid hyperaktivitet och sömnlöshet, huvudvärk och migrän och dålig syn, och den kan till och med förbättra synen.

Blå Aventurin bidrar till att upprätthålla hälsosamma hormonnivåer och blod- och syrehalter. Förutom att stärka andnings- och cirkulationssystemet stärker den även venösa och arteriella väggar.

Var detta ett bra inlägg?
JaNej
Dela gärna inlägget här!
Alexandra Geschwind
Alexandra Geschwind

Alexandra Geschwind är en passionerad författare med en stor erfarenhet och kunskap om kristaller, stenar och magiska föremål. Hon har specialiserat sig på detta område och skriver ofta artiklar om det för att dela sin kunskap med andra. Hon hoppas att hennes skrivande kan inspirera andra att upptäcka den fascinerande världen av kristaller och stenar och deras möjliga användningar inom healing, meditation och andra spirituella praktiker. Alexandra är också en aktiv medlem i gemmologiska och mystiska samfund och fortsätter att förkovra sig i dessa områden genom att delta i konferenser, workshops och andra evenemang.

Articles: 56

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI Chatbot Avatar
⚠️ Detta är en virtuell version av innehållsförfattaren Alexandra Geschwind
0
Din varukorg
  • Inga produkter i vagnen.